Containerverhuur bij Gebr. Vermeer Transport

Mogelijkheden met het huren van een container

Wie denkt dat een container alleen gebruikt wordt om goederen op te slaan, of te vervoeren naar verre landen heeft het mis. Containerverhuur bij Gebr. Vermeer Transport betekent nog veel meer, ook zij gaan mee met de tijd en gebruiken een container multifunctioneel. Voordeel van huren is dat je nergens aan vast zit, hoelang je de container wilt huren is helemaal aan jou. Een week, een maand, een jaar? Vermeer zorgt ervoor dat je het gewenste formaat container snel hebt.

Verbouwde containers

Denk je aan een container dan denk je in de meeste gevallen alleen aan een dichte stalen bak waar je spullen in op kunt slaan of vervoeren. Maar wist dat Containerverhuur bij Gebr. Vermeer Transport ook containers omgebouwd heeft tot mobiele kantoren en kantines? Nu is het eerste wat in je opkomt, een dichte container als kantine? Tijdens de verbouw van een container worden er ramen, verlichting, stroom en ventilatie ingebouwd. Op deze manier heb je een volwaardig kantoor of kantine die je op iedere locatie kunt gebruiken.

Containerverhuur bij Gebr. Vermeer Transport

Container om te stapelen

Een container kun je eenvoudig stapelen om bijvoorbeeld meerdere opslagruimtes boven elkaar te creƫren. Bij de huur van grond bespaart dit veel geld, via een bordes aan de buitenzijde zijn de hoger gelegen containers bereikbaar. Containerverhuur bij Gebr. Vermeer Transport is meer dan alleen het huren van een opslagruimte voor korte of lange tijd. In binnen en buitenland worden de containers geleverd en opgehaald, tevens beschikken ze over alle denkbare transportmiddelen om een container te vervoeren en verplaatsen. Ook voor een verhuizing van je bedrijf ben je meer dan welkom bij Gebr. Vermeer.

Containerverhuur bij Gebr. Vermeer Transport