MacBook batterij aan vervanging toe

Misschien heb je het zelf ooit meegemaakt of herken je het van een huisgenoot of gezinslid. Een kapotte batterij van een elektronisch apparaat. Dit kan helaas iedereen overkomen. Het gebeurt vaak op momenten dat we er echt niet op zitten te wachten. Maar soms kunnen we het aanzien komen. Wanneer u uw laptop aan de lader legt en u merkt dat de laptop niet direct begint met laden, dan is er vaak iets mis. Of wanneer de batterij van uw laptop heel erg langzaam oplaadt. Veel langzamer dan u normaal gesproken gewend bent. Dit is in eerste instantie al niet echt gewenst. Wanneer u uw laptop wilt opladen voor een overleg kan dit soms te lang duren. Maar behalve dat dat vervelend is op zulke momenten, kan het ook een slecht teken zijn. Het kan namelijk betekenen dat er iets met de batterij aan de hand is.

 

Verschillende symptomen

Dit kan het begin zijn van een batterij die het op den duur misschien wel gaat begeven. Bij MacBooks kan het soms ook liggen aan de MagSafe, dit is de magnetische aansluiting voor de voeding. Deze kan ook defect zijn. Andere symptomen van een defecte MacBook voeding zijn dat het lampje van de MagSafe knippert. Deze hoort namelijk constant te branden. Ook kan het zo zijn dat de aan/uit knop van uw MacBook gewoon niet meer reageert. Dit is vaak een slecht teken. Een ander symptoom is dat de MacBook helemaal niet meer reageert. Wanneer deze bijvoorbeeld uitgevallen is omdat de batterij leeg was. Wat natuurlijk kan gebeuren. Maar er is pas wat aan de hand als de laptop ook niet meer aan gaat nadat u hem een langere tijd aan de lader heeft gelegd. 

 

Snelle reparatie

Al deze symptomen kunnen erop duiden dat uw macbook batterij vervangen moet worden. Dit kunnen de meeste mensen niet zelf, daarom is het beter om bijvoorbeeld bij Pchulp langs te gaan. Zij zullen beginnen met een diagnose om te kijken wat er precies aan de hand is en wat dat dan zal kosten om te repareren. Zij kunnen hierna de reparatie ook binnen 24 uur uitvoeren. Dit is natuurlijk ideaal als uw MacBook batterij het heeft begeven op een heel onhandig moment. Misschien wel net voor die belangrijke presentatie of voor dat laatste werkoverleg. Het is namelijk nooit fijn als uw laptop een langere tijd weg is. Zorg er dus voor dat u snel actie onderneemt wanneer uw MacBook een van deze symptomen vertoont. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *