Koffie op locatie schenken: Hoe regel je dat?

Moet je binnenkort een evenement organiseren en wil je daarvoor graag koffie en thee serveren? Er zijn heel veel opties voor koffie op locatie. Je kunt bijvoorbeeld een espresso machine huren, of een gewoon koffiezetapparaat. Wil je echt heel uitgebreid? Dan kun je natuurlijk ook een volledige, mobiele bar huren waar ze koffie en thee serveren. Er zijn veel bedrijven waar je daarvoor terecht kunt. Een mobiele bar kun bovendien niet alleen met een koffiemachine of espresso machine huren maar ook met opties voor cocktails en allerlei andere, alcoholische drankjes. 

Bar met espresso machine huren met eigen logo

Is het een heel groot evenement en wil je graag een bar huren om drankjes te serveren maar daar tegelijkertijd reclame mee maken? Dan kun je natuurlijk een mobiele bar met bijvoorbeeld koffie op locatie huren waar je eigen logo op staat. Veel van dit soort barren zijn namelijk te personaliseren met een eigen logo of tekst. Dit is ideaal voor bedrijven die een plekje hebben afgehuurd op een groot event waar ze reclame willen maken voor hun business. Je hebt daarbij de keuze uit diverse soorten barren dus kunt er altijd een kiezen die past bij de huisstijl van je bedrijf.

Welke bar met koffie op locatie kies je?

Wil je graag een hypermoderne bar met koffie op locatie huren voor jouw event? Bijvoorbeeld een exemplaar met allemaal gekleurde lichtjes of neon-lampjes onder de bar? Of liever een hippie-achtige bar met bamboe afwerking? Het is maar net wat je wilt, wat de sfeer op het evenement moet zijn en wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Je hebt echt ontzettend veel keus, zelfs als je enkel een espresso machine huren wilt. Ook deze zijn er in hypermoderne uitvoeringen, maar ook met een meer authentieke uitstraling. Qua prijs zit daar niet eens zo heel veel verschil in.

Waarom zou je ook een espresso machine huren?

Heb je al de koffie op locatie geregeld en vraag je je af of dat reeds voldoende is? In de meeste gevallen wordt daar namelijk ook de optie voor thee aan toegevoegd, en als je mensen echt veel keus wilt geven dan is een espresso machine huren een goed idee. De meeste mensen die vaak espresso drinken houden namelijk ook heus van een normale kop koffie, maar espresso voelt toch net wat luxer. Aan jou de keus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *