Dit mag echt niet in jouw kledingkast ontbreken!

Als modebewuste vrouw willen we jou toch graag even spreken. Want, er zijn echt nog wel dingen die jij niet in je kledingkast hebt. En we weten dat jij er graag goed en verzorgd bij wilt lopen. Daarom is het ook slim om onze blog eens goed door te nemen. We hebben namelijk speciaal voor jou een aantal tips op een rijtje gezet. En dan hebben we het over kledingstukken, items en accessoires die echt niet in jouw kast mogen ontbreken. Lees je met ons mee?

Kleurrijke rokjes

De kleurrijke rokjes en tops zijn weer helemaal in! In de zomer zien we de felle kleuren erg gretig terugkomen. Zeker wanneer de zon weer vol aan het schijnen is, is het voor jou een ideaal moment om jouw shine te pakken! Haal die mooie jurken en rokjes dus uit de kast en komt volledig tot bloei!

Cowboylaarzen

Onder die mooie jurken en rokjes passen de enige echte cowboylaarzen van Sendra Boots. Deze cowboylaarzen, ook wel Western boots genoemd, bevatten mooie en toffe prints. De meest gekochte kleur is toch wel bruin en cognac. Maar je ziet ze in steeds meer varianten voorbijkomen. Als je nog geen Western Boot hebt dan is dit je kans om een leuke aanbieding te pakken! Grijp deze kans nu het nog kan.

Sneakers

We kennen allemaal wel de bekende sneakers van Adidas, Nike en New Balance maar er zijn nog veel meer merken waar jij als vrouw van kan genieten. Denk bijvoorbeeld aan het met Via Vai en Red Rag. Deze merken hebben ook prachtige schoenen in de vorm van sneakers, laarzen en enkellaarzen. Door de kwalitatieve schoenen worden de Nederlandse vrouwen harten gestolen! Heb jij al zo’n mooi paar in je garderobe staan? We horen graag wat jij ervan vindt!