dildo

Dildo

Een dildo is het meest bekende seksspeeltje ter wereld. Tevens is het ook het meest gebruikte en het oudste seksspeeltje ter wereld. Het seksspeeltje kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Het speeltje is in de meeste gevallen gemaakt van kunststof en heeft de vorm van een penis. Echter zit  er wel een verschil in massa, kleur en detaillering. Als je opzoek bent naar een net echt lijkende penis, is dit verkrijgbaar.  Zelfs een speeltje met twee eikels is leverbaar. Met behulp van deze variant is het mogelijk om twee personen tegelijk te bevredigen. 

dildo

Optimaal gebruik

Als je van plan bent om een dildo aan te schaffen. Of je hebt er reeds een aangeschaft, is het erg prettig om de juiste kennis te vergaren. Een dildo wordt gebruikt door mannen en vrouwen. Zij gebruiken het speeltje dan ook op verschillende manieren. Een vrouw kan de dildo gebruiken voor vaginale en anale bevrediging. Terwijl een man zichzelf alleen anaal kan bevredigen. Als je je dildo op verschillende manieren gebruikt is hygiëne erg belangrijk. Een schoon speeltje voorkomt ontstekingen of andere vervelende ziektes. 

dildo

Welke dildo past bij mij?

Alle formaten, kleuren en vormen zijn leverbaar. Welke variant het best bij jou past hangt dus van je eigen voorkeuren af. Ben je fan van de grote roze variant, of toch liever een realistische zwarte? Laat je gedachtes en fantasieën los. Zo kan je tijdens het experimenteren optimaal genieten!