De sieradentrends van dit moment

We kunnen nooit genoeg sieraden hebben. Het liefst dragen we elke dag weer verschillende en hebben we er zo veel mogelijk. Hiernaast maken sieraden je outfit compleet en is het in veel gevallen zelfs een finishing touch. Door het grote aanbod in sieraden kan het wel lastig zijn om mooie sieraden te vinden. Want welke sieraden zijn hip op dit moment? Wij delen in dit artikel graag de mooiste sieradentrends van dit moment met je!

Armbanden

Ook dit jaar passen armbanden nog heel goed in het modebeeld. We zien veel stijlen armbanden voorbij komen. Zo kun je gaan voor een casual en elegant armbandje. Hiervan is de stijl vaak minimalistisch en zit er weinig poespas op de armband. Ideaal om te dragen bij jeans en een blouseje, maar ook bij jurkjes en rokjes. Verder zijn er ook mensen die liever de voorkeur geven aan wat robuustere armbanden, zoals een Buddha to Buddha armband. Ook deze stiil zien we dit jaar vooral veel terug. Zo maak je een outfit compleet met een stoerdere of grotere armband en zorg je ervoor dat dit een ├ęchte eye catcher is.

Earcuffs

Een andere trend is de earcuff. Dit is een nep piercing en kun je dragen in je oor. Dit is ideaal voor mensen die liever geen piercing willen laten zetten, maar wel mee willen gaan met deze trend. Zo kun je je gewone oorbellen aanvullen met schattige ringetjes bovenin je oorschelp. Deze trend komt oorspronkelijk uit de jaren negentig en wordt nu gezien als een van de meest trendy sieraden op het moment. De earcuff kun je makkelijk indoen door het ringetje een beetje open te buigen, op je oor te plaatsen en vervolgens zacht weer dicht te drukken. De earcuffs zijn verkrijgbaar in zowel grote als kleine maten, waardoor er voor iedereen wel een passend model bijzit.