De nieuwste zomercollectie van Malelions!

Wanneer je op zoek bent naar mooie kleding om te dragen tijdens de zomer, zou je eens kunnen kijken naar de kleding van het opkomende merk Malelions. Het hippe bestaat sinds 2019, maar heeft het merk zich de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld en is het uitgegroeid t4ot een enorm populair kledingmerk onder de jongeren. Vele influencers dragen de hoodies en andere kledingstukken van Malelions, waardoor steeds meer jongeren graag deze kleding willen dragen. De zomercollectie van Malelions bestaat uit een breed assortiment aan zowel heren- als vrouwenkleding, maar is er ook Malelions kids. Je kunt zelf kiezen uit verschillende soorten kledingstukken die bij jou passen en kun je dit fantastische merk dragen, waar we je in dit blog meer over zullen vertellen!

Over het merk Malelions

Thijs Offermeijer, een jonge ondernemer en eigenaar van het merk Malions, is begonnen in Veldhoven met het verkopen van kleding. In de showroom konden mensen de kleding bekijken en passen, daar is het merk al snel uitgegroeid tot een geliefd en gewild kledingmerk onder jongeren. Door de inzet van verschillende artiesten en grote influencers, ontstond er een community rondom Malaleions en droegen vele influencers de kleding met en bij elkaar, waardoor vele jongeren ervoor hebben gekozen om ook de kleding van het merk Malelions aan te schaffen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de populairste lifestyle merken onder de jongeren, maar is de top van de berg zeker nog niet behaald en blijft Thijs met zijn merk Malelions constante stappen zetten voor de realisatie van meer groei voor zijn bedrijf.

Malelions voor kids!

Het assortiment van Malelions kids is erg ruim en kun je hier terecht voor zowel mannen- als vrouwenkleding. De kledingstukken beschikken over een tijdloos design en zijn deze moeiteloos met elkaar te combineren, waardoor je altijd een unieke outfit kunt creëren voor tijdens de zomer.

Ook voor kinderen is Malelions razend populair. De kids zullen de kleding erg comfortabel vinden en kun je je kids gemakkelijk stylen voor een schooldag. In de collectie voor kinderen zul je vele tracksuits, captain hoodies, denim jackets, zwembroek en comfortabele sweaters terugzien, waardoor er voor ieder kind een juiste outfit te kiezen is. De kleding is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en zal de kleding ook niet snel stuk gaan. De kleding van Malelions hoeft niet op een speciale manier gewassen te worden, waardoor de kleding een ideale uitkomst biedt voor kinderen die graag doen wat zij zelf leuk vinden. Met het hele gezin kun je terecht bij Malelions, zodat jullie er allemaal modieus en zomers uit zullen zien tijdens deze zomerperiode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *