borderpakket volle zon

Borderpakket volle zon

Voor een borderpakket volle zon ben ik bij Bomenenzo.nl goed geslaagd. Eindelijk heb ik die border die mooi blijft, ook als rond de langste dag de zon vol in de border staat te branden. De temperatuur loopt daar dan op tot tropische waarden.

Vele kleuren

Rassen en soorten

Ook ik weet dat in die landen rond het Middellandse-Zeegebied planten groeien en bloeien. Niet alles verbrandt in de volle zon, sommige planten hebben juist hitte nodig. Maar toch heb ik flink wat plantjes van het tuincentrum in de biobak mogen gooien. Ook toen ik geĆÆnvesteerd had in een bewateringssysteem, een druppelaar geeft dan water vlakbij de wortels. Een border tegen de gevel, waar dan de zon vol opstaat is als een oven. De muur wordt warm, en die gaat dan stralen waardoor het laat in de avond daar nog warm is. Na lang zoeken heb ik dan in de border planten staan die hittebestendig zijn, sterker nog, die het op zo’n warme plek goed doen. De vaste planten in de border verbranden nu niet meer, en nu kan ik het iedereen aanraden. Border op het zuiden, koop een borderpakket volle zon bij Bomenenzo.nl want dat werkt.