BKC

Wie aan de slag wil in de boekhouding moet starten met BKC, basiskennis calculatie. Bij boekhouden worden veel berekeningen gemaakt en als je niet zeker bent van jouw vaardigheden op dat gebied is een cursus BKC een goede investering. De opleiding BKC kun je tamelijk snel afronden. De cursus bestaat uit slechts 8-wekelijkse lessen van één dagdeel. Daarnaast is het noodzakelijk om huiswerk te maken. Het is uiteraard afhankelijk van je niveau hoeveel tijd je daarvoor kwijt bent, maar in de praktijk blijkt dat de meeste cursisten het huiswerk binnen een dagdeel af kunnen krijgen.

BKC bij Fabius Opleidingen

Een cursus BKC kun je volgen bij Fabius Opleidingen. Fabius is een landelijk erkend lesinstituut, dat opleidingen op MBO niveau geeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in administratieve en boekhoudkundige opleidingen. Voor een cursus BKC hoef je niet ver te reizen. Verdeeld over Nederland heeft Fabius Opleidingen de beschikking over meer dan 50 leslocaties, dus er is er vast wel één bij jou in de buurt. Je kunt de cursus BKC ook prima naast een baan doen, want de klassikale lessen worden naar keuze in de ochtend of in de avond gegeven. Je kunt dus een tijd kiezen waarop je niet aan het werk bent.

Wat leer je in de cursus BKC?

In de cursus BKC maak je kennis met de basisbegrippen in de boekhouding en met de berekeningen die daarbij horen. Zoals de basisberekeningen op het gebied van interest, handel en verkoop, de kosten van duurzame producten, de directe en de indirecte kosten waarmee rekening moet worden gehouden bij break-evenanalyses, het maken van diagrammen en het nut van verzekeringen. Na afloop van deze cursus krijg je een officieel erkend diploma. Een vooropleiding is niet vereist, maar je moet de Nederlandse taal goed beheersen. Ook kennis van Excel is handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *