Een bedrijfsafval container inzetten is verstandig

Ieder bedrijf, waar dan ook, heeft te maken met afval. Dit kan om "simpel" afval gaan als papier bij kantoren of glas in de horeca, maar het kan ook meer complex worden. En dan wil je als bedrijf niet zomaar alles in een bak kieperen of je afval in zakken aan de straat moeten zetten. Wat doe je bijvoorbeeld als je een garagebedrijf hebt en met enige regelmaat afgewerkte olie en andere vloeistoffen moet afvoeren? Die giet je niet even door de gootsteen. Dan is er ook voor jouw bedrijf een bedrijfsafval container op maat. Of het nu gaat om vloeistoffen, om etensresten of om gebruikte medische materialen, er is altijd een bedrijfsafval container die bij jouw bedrijf past.

Met een bedrijfsafval container werk je mee aan een beter milieu

Doordat met een bedrijfsafval container het afval op de juiste wijze wordt ingezameld en verwerkt, komen er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Je moet er toch niet aan denken dat afgewerkte olie in de goot wordt gegoten omdat daar geen andere oplossing voor is? Maar met alleen het huren van een bedrijfsafval container ben je er nog niet. Je zult ook moeten regelen dat deze container, op gezette tijden en volgens afspraak wordt geleegd door een bedrijf dat daarvoor toegerust is. Zoek dan vooral niet verder en klik op bovenstaande link. Daar vind je alles in één.

Hoe voorkom ik dat mijn papieren op straat komen te liggen?

Het ene bedrijf is het andere niet en dus staat ieder bedrijf weer voor andere problemen te staan als het gaat om de inzameling van bedrijfsafval. Want wat nu als je je archieven aan het ruimen bent? Daar komen wellicht papieren bij vrij die weg mogen, maar waarvan het niet fijn of verstandig als deze gaan zwerven. Het is dan mogelijk om een speciale bedrijfsafval container voor archiefvernieting te regelen. Dat geeft een gerust gevoel.

Wat moet ik met al het groenafval?

Als hovenier weet je dat de snoeitijd er weer aan zit te komen. En dus dat je veel groenafval zult hebben. Je kunt maar een klein deel kwijt in containers van de particulieren waar je werkt, en dus is in dit geval het huren van een grote container voor de inzameling van het groenafval een goed idee. Je kunt nu kiezen voor een écht grote container en als de snoeitijd weer voorbij is terugschakelen naar een wat kleinere container. Neem gewoon contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *