4 leuke beautyopleidingen

Wil je werken in de beautybranche? Of ben je al werkzaam in deze leuke branche, maar wil je jouw horizon verbreden? Er zijn diverse leuke opleidingen en cursussen die je kunt volgen, zonder dat je weer helemaal naar school moet. Ik zet ze voor je op een rijtje.

Nagelstylist

Gelnagels, acrylnagels, gellak.. ik droomde eerlijk gezegd altijd van een nagelstudio in Harderwijk (mijn woonplaats). Ik word helemaal gelukkig van mooie nailart. Sowieso zijn verzorgde nagels een must voor mij. Goed, ik heb mijn droom helaas niet waargemaakt (iets met mijn zoontjes Remco en Jarno), maar zoek je naar een beautyopleiding waarbij je als je klaar bent ook behandelingen aan huis kunt geven? Dan raad ik je een opleiding tot nagelstylist aan. 

Wimperstylist

Bij een wimperstylist denk je misschien aan iemand die wimperextensions zet. Dat snap ik, want de meeste wimperstylisten beheersen deze behandeling ook. Maar als wimperstylist kun je je nog breder laten opleiden, denk eens aan een lvl cursus. Hierbij leer je de wimper liften door middel van de ‘Lash Volume Lift’ techniek. Lijkt het jou wat om jouw klanten te voorzien van een glamourous oogopslag? Dan is een opleiding tot wimperstylist iets voor jou!

Wenkbrauwcursus

Houd je meer van wenkbrauwen? Of wil je wat meer allround zijn en wimper- én wenkbrauwbehandelingen doen of aanbieden? Denk dan eens aan een wenkbrauw cursus! Wil je zowel wimper- als wenkbrauwstylist worden maar heb je voor beiden nog geen papiertje op zak? Er worden door Nederland genoeg allround trainingen aangeboden waarbij je de basis leert. Vervolgens kun je je verder specialiseren door middel van masterclasses. 

MUA

Make-up, you love it or you hate it. Wil jij de volgende NikkieTutorials worden? Lijkt het je leuk om mensen op te maken voor hun bruiloft of een fotoshoot? Kijk dan eens naar een opleiding tot MUA. Kun je ook mee in de winkels van bekende make-up merken werken. Of het een heel lucratieve business is weet ik niet, maar hoe leuk is het als je dit naast je huidige werk kunt doen?

Er zijn nog veel meer beauty cursussen en opleidingen die je kunt volgen, maar ik hoop je met bovenstaande tips wat geïnspireerd te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *